Zoeken

Home  /  Over ons

Over ons

Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten (Legal Office BV) is opgericht in 2001, door Kristiaan Caluwaerts en Kristof Uytterhoeven, die samenwerken als advocaten sinds 1993. Vanaf juli 2021 gaat Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten verder onder de juridische entiteit Caluwaerts Uytterhoeven BV. 

Over de jaren heen hebben de twee stichtende partners zich omringd met bekwame partners en medewerkers. Reeds enkele jaren is het partnership uitgebreid met advocaten Ignace Kroos, Steven Slachmuylders en Yannick Grauwels. In 2018 vervoegden de partners Dirk Berckmans en Frederik Van Overtveldt ons kantoor. Stephanie Moras en Federico Wuyts werden in 2019 ook officieel partners. 

In 2020 integreerde Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten het kantoor VARLAW en verwelkomden we Marc Van Raemdonck als Advocaat of Counsel en Vincent De Somer als partner in ons team. In 2022 vervoegde Stéphane Gevers ons kantoor als partner en in 2023 Benny Backx. Stéphanie Schepens en Noëmi Callaert werden na een lange samenwerking met ons kantoor ook officieel benoemd tot partners in 2023.

Ons kantoor telt een interdisciplinair team van 45 meertalige advocaten, met doorgedreven expertise in verschillende vakdomeinen.

Let’s get things clear is ons motto. Wij leiden u doorheen complexe juridische vragen bij de opmaak van contracten, zorgen voor een professionele begeleiding van conflicten en adviseren u in alles wat u onderneemt in diverse economische sectoren.

Wij staan klaar om u te adviseren, maar ook om uw rechten en belangen te verdedigen. Know-how, ervaring, transparantie en een multidisciplinaire aanpak in de behandeling van uw dossiers staan daarbij centraal. Wij brengen u bovendien graag in contact met ons netwerk van andere professionele juridische of niet-juridische experten indien dit noodzakelijk is bij behandeling van uw dossier. Een totaaloplossing voor uw concreet probleem is onze ambitie.

Ons cliënteel bestaat voornamelijk uit (inter)nationale bedrijven, ondernemers en overheidsinstellingen. Wij staan echter ook ter beschikking voor particulieren die behoefte hebben aan nauwgezette juridische begeleiding in onze vakdomeinen.

Met twee vestigingen die vlot bereikbaar zijn te Antwerpen en Brussel zijn we actief in België in het Nederlands, Frans en Engels.

LawExchange International

Ons kantoor behandelt continu dossiers met een internationaal karakter en kan hierbij rekenen op een netwerk van bekwame advocatenkantoren verspreid over de hele wereld als lid van LawExchange International, een vooraanstaand wereldwijd netwerk van advocatenkantoren. 

Wij vinden het bovendien belangrijk om u te blijven informeren over de laatste juridische evoluties. Dankzij www.knowledgesharing.be blijft u op de hoogte van onze talrijke seminaries. We zijn er immers van overtuigd dat kennis delen alle partijen vooruit helpt, ook wij kunnen met u leren. 

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak