Zoeken

Bouwrecht Antwerpen

Home / Bouwrecht Antwerpen

Specialist in bouwrecht

Ervaren advocaten

Advies op maat

Een professioneel adviseur en advocaat in bouwrecht vindt u bij Caluwaerts Uytterhoeven in Antwerpen. Ons advocatenbureau werkt uitsluitend met een gekwalificeerde en betrokken topadvocaat die beschikt over de juiste knowhow en ervaring met bouwrecht. Bij ons kunt u terecht voor vastgoed in de breedste zin van het woord. Op welke manier u ook met bouwrecht te maken krijgt, de topadvocaat van Caluwaerts Uytterhoeven in Antwerpen staat u bij met goed advies en professionele begeleiding. Lees verder en ontdek meer over een van onze specialisaties.

Een topadvocaat gespecialiseerd in bouwrecht in Antwerpen: advies bij een diversiteit aan onderwerpen

Van vastgoed tot overheidsopdrachten, onze professionals zijn van alle markten thuis. De deskundige advocaat bouwrecht van Caluwaerts Uytterhoeven in Antwerpen begeleidt u bij een diversiteit aan onderwerpen, zoals:

  • Vastgoed (de realisatie van een vastgoedtraject en alle bijbehorende transacties en alles omtrent handelshuur en zakelijke rechten).

  • Bouw en engineering (advies bij het opstellen en onderhandelen van bouwcontracten, advies bij het voorkomen en oplossen van mogelijke geschillen en advies over bouwverzekeringen).
  • Statuut en deontologie van de architect (advies over de beroepsuitoefening van de architect en bijbehorende wetgeving en bijstand in eventuele tuchtprocedures).

  • Overheidsopdrachten (bijstand bij de plaatsing van overheidsopdrachten en overheidscontracten, advies over complexe juridische zaken die komen kijken bij de uitvoering van overheidsopdrachten en advies omtrent rechtsbescherming).

 

Hoe kunnen wij u helpen? Contacteer ons

Wat uw vraag ook is, wij staan klaar om u bij te staan met waardevol juridisch advies. Hoe kunnen wij als topadvocaat, gespecialiseerd in bouwrecht in Antwerpen, u helpen? Welk aspect van het domein is nog onduidelijk voor u? Wij horen het graag telefonisch van u via +32 3 448 49 92. Ontvangt u liever eerst meer informatie over onze dienstverlening en werkwijze? Ook dan belt u, geheel vrijblijvend, bovenstaand nummer of vult u ons online contactformulier in. Ons team staat voor u klaar.

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak